Vi glæder os til at vise dig Hygge Factorys nye hjemmeside!

I slutningen af januar lancerer Hygge Factory sin nye hjemmeside. Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg os på facebook - så skal vi nok trutte højt, når vi har noget fint at vise her på hyggefactory.org.

Se kunstværkerne

Klik på billederne for at se kunstværkerne i stort format.

Download katalog med Bruun Rasmussens vurderinger af værkerne her (PDF)

Mød de unge bag

Om Hygge Factory

Hygge Factory er en non-profit organisation, der laver kunst- og kulturprojekter med unge i Danmark. Hvert år organiserer vi et talentudviklende kulturprojekt, der tager unge seriøst som aktive kulturskabere, og udfordrer dem til at udtrykke sig selv ved at eksperimentere med litteratur, foto, radio, musik, film, arkitektur og design på et professionelt niveau. Hvert projekt resulterer i en færdig udgivelse skabt af de unge i tæt samarbejde med frivillige, kunstnere og kreative professionelle.

Hygge Factorys projekter styrker unges netværk og identitet, og giver dem en stærk stemme i det offentlige rum. Vi arbejder på at overskride traditionelle, institutionelle rammer ud fra den tanke, at det er vigtigt at flytte unges kulturliv ud af institutionerne og ind i et tilgængeligt rum, som er synligt for offentligheden.

Al overskud ved salg af bøger og afholdelse af events går til Hygge Factorys kommende projekter med unge.

Det ser sort ud - men det er det ikke

Sponsorer

Få nyheder fra Hygge Factory